Lähetyksen kesäpäivät 15.-17.6.2018 Raahessa #Syvemmälle

15.-17.6.2018 Kylväjän ja Suomen Raamattuopiston yhdessä järjestämät Lähetyksen kesäpäivät Kauniaisissa.

Täältä löytyvät edellistenkin kesäpäivien postaukset.

maanantai 13. kesäkuuta 2016

Uskoa ja urheilua
Lähetyksen kesäpäivien Lähetysmaailmassa tavataan urheilulähetystyön verkostolaisia. Heistä tässä esittäytyvät Sini ja Mikko Jyväskylästä:

Olemme Jyväskylässä asusteleva pariskunta ja ikää meillä on molemmilla reilu parikymmentä vuotta. Minä opiskelen ensimmäistä vuotta yliopistolla liikuntatieteellisessä tiedekunnassa liikuntabiologiaa. Mikko tekee innokkaasti valmennushommia. Minulla on tennistaustaa ja nautin suuresti myös ryhmäliikunnasta. Mikon laji taas on paini. Olemme molemmat kilpailleet aktiivisesti omassa lajissamme. 

Urheilu merkitsee meille jokapäiväistä elämäntapaa ja suhtaudumme siihen intohimoisesti. Urheilun kautta pidämme osaltaan huolta sekä fyysisestä että henkisestä hyvinvoinnistamme. On hienoa saada myös työskennellä arjessa liikunnan parissa. 

Kylväjän kautta meille on tarjoutunut mahtava tilaisuus päästä mukaan urheilulähetystyöhön. Elämässämme toivomme uskon ja urheilun yhdistyvän päivittäin. Haluamme urheillessammekin kirkastaa Isämme nimeä asenteemme, ajatustemme ja käytöksemme kautta. Kylväjän kautta olemme päässeet verkostoitumaan muiden uskovien urheilijoiden kanssa. On kannustavaa jakaa ajatuksia! On myös hienoa olla erilaisissa tempauksissa mukana. Kylväjän kesäpäivillä pääsemme esimerkiksi mukaan liikuntatapahtuman järjestämiseen. Odotamme myös innolla, millaisia ovia Jumala meille tulevaisuudessa aukaisee.  
Haluamme olla mukana Kylväjän urheilulähetystyössä, koska on upeaa päästä yhdistämään kaksi itselle niin tärkeää asiaa – urheilun ja uskon. On mahtavaa, kun saa laittaa lahjansa likoon, kohdata ihmisiä itselle luontaisella tavalla ja samalla levittää ilosanomaa.

On hienoa, että taivaallinen työnjohtajamme lupaa sanassaan: ”Herra itse kulkee sinun edelläsi. Hän on sinun kanssasi, hän ei jätä sinua yksin eikä hylkää sinua.” (5. Moos. 31:8)


Ei kommentteja: