Lähetyksen kesäpäivät 15.-17.6.2018 Raahessa #Syvemmälle

15.-17.6.2018 Kylväjän ja Suomen Raamattuopiston yhdessä järjestämät Lähetyksen kesäpäivät Kauniaisissa.

Täältä löytyvät edellistenkin kesäpäivien postaukset.

torstai 11. huhtikuuta 2013

Kiinnostaako taiteen ostaminen?

Miten teidän mielestänne taiteen myynti kesäpäivillä kannattaa järjestää?
Huutokauppa? Myyntinäyttely?

Onko ehdotuksia?

4 kommenttia:

Erkki kirjoitti...

taitaa olla seinät jo liiankin täynnä - toisaalta kannattaahan sitä lähetysmyyjäisissäkin santsata kun se menee niin hyvään tarkoitukseen.
Suunnitteilla oleva "rusettiluistelu" kesällä voisi olla mielenkiintonen kokemus niin kuin MAF:n simulaattorilla lentäminenkin.
Eniten kuitenkin houkuttaa tunnetusti hyvä ohjelma ja kuulumisten vaihtaminen tuttujen kanssa.

Myllyniemi KYLVÄJÄSTÄ kirjoitti...

Erkki, meidän kotona on sama juttu: seinät täynnä tauluja, mutta katselin tarjolla olevia teoksia ja siellä on houkuttelevan kauniita.

Anonyymi kirjoitti...

mites ois aiheen puolesta Kylväjä-aiheiset teokset? muistan jossain vanhassa lehdessä nähneeni, että joku keskisuomalinen Kylväjä-piiri oli keksinyt kehystää pieniä Kylväjä-aiheisia tauluja, joita antoi kunniakirjan kera syntymäpäiviä juhlivalle tai muuten ansioituneelle kylväjäläiselle.
sitä en kyllä yhtään muista millainen se heidän Kylväjä-taulunsa oli, oliko jonkun itse maalaama, mutta raamatun jakeen mukaan kuitenkin. jos niitä joku maalata osaisi, niin voisihan niitä tehdä erilaisia sarjoja, maun mukaaan tai juhlinnan aiheen mukaan. Eikä A4-kokoiset minikuvat veisi seinätilaa paljoa. mutta olisi joku tapa jolla jakaa tunnustusta, kiittää, onnitella omaa väkeä. samalla kaikki tietäis että se on oman lähetysjärjestön hyväksi, eli tulis tuplaten hyvä mieli.
siis tämä idea noiden taulumyyjäisten lisäksi.

Myllyniemi KYLVÄJÄSTÄ kirjoitti...

Kiitos ideasta :) Ehkä innokkaita toteuttajia löytyy, kun nappaavat idean.