Lähetyksen kesäpäivät 15.-17.6.2018 Raahessa #Syvemmälle

15.-17.6.2018 Kylväjän ja Suomen Raamattuopiston yhdessä järjestämät Lähetyksen kesäpäivät Kauniaisissa.

Täältä löytyvät edellistenkin kesäpäivien postaukset.

perjantai 16. kesäkuuta 2017

Aattoseuroissa PattijoellaEilen vietettiin Lähetyksen kesäpäivien aattoseuroja Pattijoen pappilan pihalla aurinkoisessa kesäillassa. Seurakuntapastori Riitta Huhtala Raahen seurakunnasta toivoi avauspuheessaan, ettei kenenkään tarvitsisi Kesäpäivillä kokea olevansa yksin, ja että jokainen kävijä saisi mukaansa eväitä arkeen.

Mongolialaisissa perinneasuissa esiintyneet Ella ja Janne Henriksson kertoivat kuulijoille, että heitä on viime aikoina puhutellut Jeremiaan kirjan kertomus Jeremiaan profeetaksi kutsumisesta. Janne muistutti, ettei edes lähettien tarvitse olla yli-ihmisiä, vaan jokainen kelpaa juuri sellaisena kuin on.

Kylväjän kotimaantyöntyön johtaja Hanna Lindberg kiitti puheessaan hyvästä säästä, joka oli hänen mukaansa "tilattu" jo puolitoista vuotta sitten, kun juhlia alettiin suunnitella.

Pirkko ja Elias Said toivat Raaheen monet terveiset ja kiitokset Israelista. Eliaksen mielestä Raahessa on jotain erityistä ja Raahe edustaa perinteistä suomalaista ilmapiiriä, jossa ihmisillä riittää sisukkuutta oikeissa asioissa. Puheensa lopuksi Pirkko toivoi, että Kesäpäivistä tulisi ikimuistoiset juhlat, joissa jokainen saisi olla sekä antamassa että saamassa!


Ei kommentteja: