Lähetyksen kesäpäivät 15.-17.6.2018 Raahessa #Syvemmälle

15.-17.6.2018 Kylväjän ja Suomen Raamattuopiston yhdessä järjestämät Lähetyksen kesäpäivät Kauniaisissa.

Täältä löytyvät edellistenkin kesäpäivien postaukset.

keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Syvemmälle

Kylväjän vuosittainen päätapahtuma Lähetyksen kesäpäivät järjestetään tänä kesänä ensimmäistä kertaa pohjoisimmassa hiippakunnassamme hyvässä yhteistyössä Raahen seurakunnan kanssa.Tapahtuman teemat löytyivät helposti: sekä reformaation että Suomi 100 merkkivuosien aiheissa haluttiin mennä syvemmälle kiitollisina Jumalalle siitä siunauksesta mistä olemme kirkkona ja kansana päässeet osallisiksi.

Raahesta on seurakunnan keskeltä lähdetty ja lähetetty lähetystyöhön jakamaan hengellistä hyvää jo ennen Suomen itsenäistymistä! Kutsu lähetyselämään on voimassa edelleen ja iloitsemme, että kesäpäivien messussa saamme olla siunaamassa lähetystyöntekijöiksi muiden joukossa raahelaissyntyiset Henrikssonit. Lähetyskutsu tehtävänä ja etuoikeutena haastaa edelleen meitä kaikkia. Lähetyksen kesäpäivillä omaa paikkaa lähetyselämässä voi kysellä Jumalan edessä yhdessä muiden kanssa.

Työ Israelissa on raahelaisille tärkeää. Uskomme juutalaisiin juuriin syventyminen syventää Raamatun tuntemustamme ja Jumalan pelastussuunnitelman huikeutta. Juhlavuoden Lähetyksen kesäpäivillä meillä on mahdollisuus keskittyä Raamattuun ja uskonpuhdistuksen esiin nostamiin ydinasioihin armosta, uskosta ja pelastuksesta yksin Jeesuksessa.


Tervetuloa Syvemmälle Lähetyksen kesäpäivillä!

Hanna Lindberg
kotimaantyön johtaja
Lähetysyhdistys Kylväjän

Ei kommentteja: