Lähetyksen kesäpäivät 15.-17.6.2018 Raahessa #Syvemmälle

15.-17.6.2018 Kylväjän ja Suomen Raamattuopiston yhdessä järjestämät Lähetyksen kesäpäivät Kauniaisissa.

Täältä löytyvät edellistenkin kesäpäivien postaukset.

maanantai 20. maaliskuuta 2017

Tule mukaan tekemään yhdessä Lähetyksen kesäpäiviä
Kansainvälisiä makuja ja tuoksuja, vieraiden kielten sorinaa, lähetystyöntekijöiden kertomuksia, kuvia, mongolialainen jurtta ja eri maiden esineistöä – Lähetyksen kesäpäivillä lähetyselämä on käsin kosketeltavaa. Lähetysyhdistys Kylväjä järjestää vuosittain yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa Lähetyksen kesäpäivät, jotka kokoavat vieraita ympäri Suomea ja maailmaa. Osallistujia myös Raaheen odotellaan tuhannen ja kahden tuhannen välillä ja ohjelmaa juhlilla on kaiken ikäisille.
Kristuksen julistama kaste- ja lähetyskäsky kuluu kaikille ja kaikkialle. Kutsu lähetyselämään on voimassa niin kotimaassa kuin rajojemme ulkopuolellakin, eikä kutsu jätä ketään ulkopuolelle. Lähetystyö syntyy kahden tärkeän roolin vuorovaikutuksessa; työssä tarvitaan lähtijöitä ja lähettäjiä. Paikallisseurakuntana saamme olla lähettäjiä tässä yhteisessä missiossa. Eikä lähetyksen parissa tehtävä työ ole ainoastaan yksipuolista antamista ja resursseista luopumista vaan olemme seurakuntana myös vastaanottajan paikalla.  Sanotaan nimittäin, että mitä liikunta on ihmiselle, sitä lähetystyö on kirkolle.

Ensi kesänä Lähetyksen kesäpäivät järjestetään Raahessa viikkoa ennen juhannusta. Raahessa on jo kokemusta monien hengellisten kesäjuhlien järjestämisestä ja nyt on Lähetyksen kesäpäivien vuoro. Talkoolaisia tarvitaan taas paljon – sinuakin, joten tule mukaan kesäpäivien järjestelyihin! Talkootehtäviä on tarjolla muun muassa keittiöllä, liikenteenohjauksessa, lastenohjelmassa sekä opas- ja infotehtävissä. Ilmoittautumisprosessi tehtäviin alkaa yhteisessä rekrytointitilaisuudessa maanantaina 20.3 klo 18.00 Raahen seurakuntakodin isossa salissa ja jatkuu siitä aina juhlien alkuun saakka.
 
Iltatilaisuudessa on tarjolla lisätietoa tulevista kesäpäivistä ja niihin liittyvistä talkootehtävistä. Juhlien vastuualueiden toimikunnat esittäytyvät ja vieraana paikalla on myös Lähetysyhdistys Kylväjän kotimaantyön johtaja Hanna Lindberg tuomassa tuoreita terveisiä Kylväjän työstä eri puolilla maailmaa. Toivotamme tilasuuteen tervetulleiksi jokaisen, joka kokee halukkuutta osallistua juhlien valmisteluihin ja toteutukseen.


(Teksti Henri Oksanen ja Outi Rajala, kuvat viime kesän Lähetyksen kesäpäiviltä Porista.)

Ei kommentteja: