Lähetyksen kesäpäivät 15.-17.6.2018 Raahessa #Syvemmälle

15.-17.6.2018 Kylväjän ja Suomen Raamattuopiston yhdessä järjestämät Lähetyksen kesäpäivät Kauniaisissa.

Täältä löytyvät edellistenkin kesäpäivien postaukset.

keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Kiitokset Lähetyksen kesäpäivistä!
Kaikki loppuu aikanaan, mutta Jumalan armo ei milloinkaan.


Ainakin psalmi 136 vakuuttaa moneen kertaan, että iäti kestää hänen armonsa. Lähetyksen kesäpäivät päättyvät, arki alkaa. Mutta arjessa eletään todeksi Lähetyselämää, siellä kohdataan hankalat lähimmäiset, kiusaukset, vastoinkäymiset, epäonnistumiset, oma syntisyys, Mutta Jumalan armo kestää arjessakin- ja nimenomaan siellä. Jeesus ei ole mukana vain Lähetyksen kesäpäivillä, vaan ensi viikolla kanssasi ja jokaisen lähetin kanssa heidän arjessaan kentällä.
                                           
Sanat loppuisivat minulta kesken ja aika, jos kiittäisin jokaista teitä, jotka olette palvelleet näillä päivillä. Ja varmasti jonkun unohtaisin. Siispä kiitän teitä kaikkia yhteisesti. Kiitos teille, kiitos sinulle, joka olet tehnyt mahdolliseksi sen, että Porissa on saatu pitää Lähetyksen kesäpäivät vuonna 2016. Kiitos Porin Teljän seurakunnalle ja seurakunnan työntekijöille, kiitos kaikille kymmenille vapaaehtoisille, kiitos Kylväjän työntekijöille nykyisille ja eläkkeellä oleville, kiitos läheteille, teidän paikallaolonne on tehnyt näistä juhlista Lähetyksen kesäpäivät.
                                           
Jumalan sydän sykkii lähetykselle, meille, jokaiselle, sinulle. Siksi hän lähetti Jeesuksen meitä varten. Jeesuksen lähellä alkaa meidänkin sydämemme sykkiä kaukaisillekin lähimmäisille. Mistä se meidän sykkeemme kertoo? Se kertoo Lähetyselämästä, jonka Jumala meille taivaasta antaa. 

Jarmo Mäki-Mikola
Lähetyksen kesäpäivien johtaja

Ei kommentteja: