Lähetyksen kesäpäivät 15.-17.6.2018 Raahessa #Syvemmälle

15.-17.6.2018 Kylväjän ja Suomen Raamattuopiston yhdessä järjestämät Lähetyksen kesäpäivät Kauniaisissa.

Täältä löytyvät edellistenkin kesäpäivien postaukset.

keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Kiitokset Lähetyksen kesäpäivistä!

Porin Teljän seurakunnan puolesta kiitän koko Lähetyksen kesäpäiville tullutta väkeä läheltä ja kaukaa. Olemme iloisia ja kiitollisia että olemme saaneet olla yhdessä Kylväjän kanssa valmistamassa ja toteuttamassa tätä juhlaviikonloppua, jonka Kolmiyhteinen Jumala on rikkaasti siunannut. Seurakuntamme lähetysrakkaus on tässä juhlassa saanut nähdä kauniin hedelmän. Koollaoleva ylistävä ja rukoileva seurakunta on todellinen juhlakansa, jonka läsnäolo ilahduttaa niin lähtijän kuin toisen lähettäjän.

Lähetyksen suurena näkynä on roomalaiskirjeen kuva tulevasta: ’Jokainen polvi on notkistuva Herran edessä ja jokainen kieli on ylistävä Jumalaa.’ Eri kielten ylistyksen olemme täällä jo kuulleet ja näemme toivossa, miten sekä maahamme tulleet että kaukana maastamme elävät ihmiset saavat kuulla ja uskoa todeksi elävän Jumalan ihmeellisen pelastussanoman.

Me katsomme siihen aikaan, ajan rajallisuuden rikkovaan Jumalan aikaan, jossa koko ihmiskunta yhdessä saa ylistää ainoaa oikeaa Jumalaa. Tähän me itsekin omalta osaltamme tähtäämme rukouksin, toimin ja suunnitelmin. Omat lahjamme ja mahdollisuutemme tehtävään sitouttaen. Niin myös seurakuntalaistemme ja työntekijöidemme laaja ja innokas aktiivisuus on synnyttänyt yhteyttä, toimintaa ja iloa. Kerran jokainen saa nähdä ja ymmärtää, missä on pelastus, toivo ja elämä, tosi elämä tässä ja tulevassa ajassa.

Olkoon tämä saapuva kesä kaikkinensa jokaiselle erilaisissa elämänkulun vaiheissa armon ja siunauksen aikaa.

Kaisa Huhtala
kirkkoherra
Porin Teljän seurakunta


Ei kommentteja: