Lähetyksen kesäpäivät 15.-17.6.2018 Raahessa #Syvemmälle

15.-17.6.2018 Kylväjän ja Suomen Raamattuopiston yhdessä järjestämät Lähetyksen kesäpäivät Kauniaisissa.

Täältä löytyvät edellistenkin kesäpäivien postaukset.

maanantai 21. maaliskuuta 2016

TERVETULOA PORIN SYKKEESEEN!Porissa sykkii tänä kesänä muukin kuin jazz. Lähetyksen kesäpäivät kutsuvat sinua viipymään Jumalan sydämen Sykkeessä! 

Ensimmäistä kertaa Lähetyksen kesäpäivät järjestetään Porissa. Teljän seurakunta on saanut kunnian olla mukana järjestelyissä. Muutamia vuosia sitten aloitimme seurakunnassamme Syke-keskiviikot eli Siunaavan yhteyden keskiviikot. Kotikirkossamme Teljässä on matala kynnys tulla yhteisen rukouksen, lounaan ja Sanan äärelle. Perheiden Syke ja koululaisten Iltis-syke tuovat kirkolle omat äänensä muiden seurakuntalaisten rinnalle. Sunnuntaiaamun messun lisäksi polvistumme kerran kuussa Syke-messussa yhteyden aterialle. Olemme kokeneet yhteyden rakentamisen seurakuntalaisten välille siunaavaksi ja iloa antavaksi. Yhteys Kristuksessa kantaa eteenpäin ja auttaa meitä tukemaan toisiamme. Seurakuntamme sykkii myös lähetystyölle, tämän kesän jälkeen varmasti vielä entistä enemmän.

Olet lämpimästi tervetullut Porin sykkeeseen!


Silja-Maaria Kavasto
lähetystyöstä vastaava kappalainen
Porin Teljän seurakunta


Jatkuvasti saa ihmetellä sitä, että Jumala on uskonut tämän lähetystyön meidän syntisten ihmisten varaan. Meille sanottiin: Menkää kaikkeen maailmaan ja pyytäkää elon Herraa, että hän lähettäisi väkeä elonkorjuuseen (lue Mark. 16:15 ja Matt. 9:37, 38). Menijöitä on löytynyt ja rukoilijoita. Jumalan ajatuksissa ja Golgatalla alkunsa saanut lähetyselämä jatkuu yhä edelleen. Porissa ihmettelemme Jumalan työtä eri puolilla maailmaa ja kiitämme siitä. Ehkä sisimpämme alkaa juhlilla sykkiä vähän parempaan tahtiin, niin että rukous alkaa maistua, kun kuulemme yhdessä evankeliumia ja uskomme siihen. Kesäpäiville ovat tervetulleita kaikki. He, jotka haluavat kuunnella ja olla hiljaa itsekseen. He, jotka kantavat jo vastuuta ja haluavat rohkaisua vastuunkantoonsa. He, jotka iloitsevat ja he, jotka itkevät. Rukoillaan yhdessä, että Jumala tekee suuria Lähetyksen kesäpäivillä!

Jarmo Mäki-Mikola                                                                         
aluekoordinaattori                                                                          
Lähetysyhdistys Kylväjä                                                                  

Ei kommentteja: