Lähetyksen kesäpäivät 15.-17.6.2018 Raahessa #Syvemmälle

15.-17.6.2018 Kylväjän ja Suomen Raamattuopiston yhdessä järjestämät Lähetyksen kesäpäivät Kauniaisissa.

Täältä löytyvät edellistenkin kesäpäivien postaukset.

torstai 28. toukokuuta 2015

Kesäpäivävieras Israelista

”Miksei kukaan ole koskaan kertonut tätä minulle?” Adel-vaimon kyynelsilmin esittämä kysymys Uuden testamentin äärellä on määrittänyt israelilaisen Yoel Ben Davidin (35) kutsumusta. Vuonna 2001 Jeesuksen messiaanisuudesta vakuuttunut Yoel päätti, että jos hän jotain tekee elämässään, niin se on kertoa Jeesuksesta mahdollisimman monelle.

Kylväjä kutsuttiin vuonna 2014 mukaan Tel Aviv-Jaffassa tehtävään suurkaupunkityöhön osana Immanuel Ministries yhteistyöverkostoa. Työ keskittyy Immanuel-kirkkoon, jossa Kylväjän työntekijät Leena ja Jari Honkakari toimivat. Kauniaisten Lähetyksen kesäpäivien ulkomainen vieras Yoel Ben David on sekä Immanuel seurakunnan jäsen että yhteistyöverkostoon kuuluvan Jews for Jesus (Juutalaiset Jeesukselle) – järjestön työntekijä.

Yoel Ben David on syntynyt Israelissa ja kasvanut Karibialla, Englannissa ja Ranskassa. Hänen isänsä on Skotlannista ja äitinsä Marokosta. Yoel muutti 19-vuotiaana takaisin Israeliin, jossa kielikoulussa tapasi Saksasta tulleen venäjänjuutalaisen Adelen.

Kansainvälisen taustan lisäksi myös työ Jews for Jesus -järjestön palveluksessa on vienyt Ben Davidin nelilapsisen perheen eri puolille maailmaa. Yoel on työskennellyt USA:ssa ja johtanut järjestön työtä Englannissa, kunnes palasi Israeliin koulutuspäällikön tehtäviin vuonna 2013.

Lähetyksen kesäjuhlilla Yoel odottaa saavansa tavata suomalaisia, kertoa työstä Israelissa ja rohkaista suomalaisia kristittyjä heidän todistaessaan Jeesuksesta.

Katso videolta Yoelin englanninkielinen kertomus siitä, miten hän alkoi uskoa Jeesukseen
http://www.jewsforjesus.org/yoel-ben-david
http://www.youtube.com/watch?v=TM_jq80_XDM

Ei kommentteja: