Lähetyksen kesäpäivät 15.-17.6.2018 Raahessa #Syvemmälle

15.-17.6.2018 Kylväjän ja Suomen Raamattuopiston yhdessä järjestämät Lähetyksen kesäpäivät Kauniaisissa.

Täältä löytyvät edellistenkin kesäpäivien postaukset.

tiistai 9. kesäkuuta 2009

Materiaalin hankintaa, paikkojen tarkistelua

Kesäpäivät lähestyvät! Tiedän sen puheluista ja yhteydenotoista, aiemmin suunnittelimme ohjelmaa, nyt pohdimme mitä kaikkea sen suorittamiseen tarvitaan. Koululaisten ohjelmaa varten mietimme kanaverkosta tehtävän sonnin olemusta, mitä värejä erämaavaellukselle tarvitaan, mistä löytyy itse hiekka-aavikko. Kaikki koostuu pienistä palasista ja lopulta yhdistyy hienoksi kokonaisuudeksi kaikkien ohjaajien ja apureiden yhteistyössä.

Nuorten ohjelmassa varmistelemme äänentoistoa, mietimme montako kappaletta ohjelmaan tulee, kuka paikkaa poisjäännyttä kitaristia ja mietimme, missä muuten tarvitaan apua. Mielenkiintoista nähdä lopputulos kaiken järjestelyn jälkeen.

Muksulassa tuntuu olevan kaikki jo paikallaan; Muksulan väki onkin melkoisia ammattilaisia kaikki, mutta loppuhiomista on sielläkin. Tuntuu hyvältä suositella lapset asiantuntevaan ja monipuoliseen ohjelmaan. Riemua ja tekemistä riittää kaikenlaisesta toiminnasta: Raamatun ihmeelisestä maailmasta, laulutuokioista, askarteluista ja retkeilystä.

2 kommenttia:

Myllyniemi KYLVÄJÄSTÄ kirjoitti...

Minäkin olen pyörinyt kuin hyrrä. Saahan nähdä, syntyykö jotain tulosta :)

OutiP kirjoitti...

"hyrrä" on hyvä sana, kun miettii, miten toimistolla tänääntöitä tehtiin ja kesäpäiväkamoja koottiin menovalmiiksi.

hei, saitko ympäri toimistoa pläjähtäneet helmet kuntoon? :)