Lähetyksen kesäpäivät 15.-17.6.2018 Raahessa #Syvemmälle

15.-17.6.2018 Kylväjän ja Suomen Raamattuopiston yhdessä järjestämät Lähetyksen kesäpäivät Kauniaisissa.

Täältä löytyvät edellistenkin kesäpäivien postaukset.

perjantai 12. kesäkuuta 2009

Tie Yhteyteen


Kesäpäivien avaus pidettiin kolmelta juhlasalissa. Juontajat esittäytyivät ja kertoivat päivien ohjelmasta. Olli Lehmonen ja Martti Holopainen vastasivat avauksen musiikista.

Juontaja toivoi kesäpäiväviikonlopun olevan toivon ja rakkauden yhteyden juhla, ja että kaikilla osallistujilla voisi olla yhteys toistensa kanssa. Hän muistutti, että tärkein tie yhteyteen on tie Jumalan luo, se tie on Jeesus. Erkki Puhalainen kertasi luomista, aikaa jolloin kaikki oli hyvää ja yhteys ihmisten ja Jumalan välillä oli rikkomaton. Syntiinlankeemuksessa yhteys katkesi, ihmiset joutuivat eroon Jumalasta ja toisistaan. Puhalainen sanoi, että Kristuksen sovitustyön kautta uusi yhteys on kuitenkin syntynyt ja Pyhä Henki voi synnyttää uuden yhteyden myös meidän ihmisten välille.

Kirkkoherra Pekka Valkeapää toivotti juhlaväen tervetulleeksi Vihtiin ja lupasi, että täällä kaikista pidetään hyvää huolta. Hän puhui Jumalan rakkauden välineistä, Sanasta sekä kasteen ja ehtoollisen sakramenteista. Hän totesi, ettei yhteys ole itsestään selvyys, vaan se on Jumalan Pyhän Hengen työtä. Valkeapää sanoi kesäpäivien olevan mahdolisuus tulla Jumalan rakkauden liekin lämpöön tulemiselle. "Mistä avun löytää voisi laaksoon varjojen, yhä pimentyvään iltaan pieni heikko ihminen. Valo loistaa pimeydessä, yhä vielä kutsuva, on Jeesus maailmalle toivo ainoa."
Kuvat: Susanne Vuorinen & Heikki Nieminen

Ei kommentteja: