Lähetyksen kesäpäivät 15.-17.6.2018 Raahessa #Syvemmälle

15.-17.6.2018 Kylväjän ja Suomen Raamattuopiston yhdessä järjestämät Lähetyksen kesäpäivät Kauniaisissa.

Täältä löytyvät edellistenkin kesäpäivien postaukset.

lauantai 13. kesäkuuta 2009

Gospel Caféssa oli illalla tunnelmaa

Gospel Caféssa Pappilanpellon koulun ruokalassa oli illalla hieno tunnelma. Lauris Angels ja Tommi Kalenius vastasivat laadukkaasta musiikista.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä jos oli. Lauantaina kanavien aikaan gospel häiritsi siten, että luokassa ei kuullut ellei ovea sulkenut. Väkeä kulki ovesta tilaisuuden aikana, joten häiriöitä piisasi. Gospel soi osittain myös ruokailun aikaan ja erikoisruokavaliot olivat samassa tilassa. Hyperakusiasta kärsivänä koin mahdottomaksi ruoan ostamisen. Eipä auttanut muu kuin mennä markettiin ostamaan välipalaa.

Myllyniemi KYLVÄJÄSTÄ kirjoitti...

Anonyymi, ulkona olisi ollut mukava ruokailla teltassa. Itse ainakin söin lähinnä siellä. Kiva, kun marketista sai häiriöttä välipalaa, monesti kaupoissa on musiikkia, joka puolestaan ei ole omaan makuuni.

OutiP kirjoitti...

hei,

Olen se henkilö, joka vastaa lasten ja nuorten ohjelmista. Mainitsemanasi ajankohtana kanavien aikaan oli ruokalassa Pekka Laukkarisen riemullinen lasten hengellinen konsertti. Lapsiperheet ilmeisesti innostuivat laulamaan...

Olen pahoillani häiriöstä! Emme olleet suunnitelleet konserttia siihen tilaan, mutta jostakin syystä jouduimme vaihtamaan sen pois urheilusalista. Kesäpäivillä yllättävät muutokset ovat osa ohjelmaa :)

Ruokailussa ei meillä ollut musiikkia vaan klo. 14.00 kahvin aikaan Gospel Cafe, mutta oli tosiaan tarkoitus, että myös ulkona voi nauttia kahvista. Siitä olisi tietysti voinut olla parempi info, olen pahoillani! Koitamme ottaa tämän huomioon vastaisuudessa.