Lähetyksen kesäpäivät 15.-17.6.2018 Raahessa #Syvemmälle

15.-17.6.2018 Kylväjän ja Suomen Raamattuopiston yhdessä järjestämät Lähetyksen kesäpäivät Kauniaisissa.

Täältä löytyvät edellistenkin kesäpäivien postaukset.

maanantai 18. toukokuuta 2009

Terveiset Vihdistä!

Aurinkoinen kevätsää on saanut nurmikot ja puut vihreiksi, valkovuokot ja sinivuokot valaisevat metsät. Linnut laulavat innokkaasti ja harvinaisempiakin muuttajia on näyttäytynyt lintutornista kiikaroiville. Suomalainen luonto sykähdyttää taas kauneudellaan!

Kesäpäivien yhteydessä kannattaa vierailla Vihdin hienoissa luontokohteissa. Aivan tapahtumapaikan tuntumassa kohoaa esim. Haudankallio, josta avautuu upeat maisemat Kirkkojärvelle.

Lähetyksen kesäpäivien valmistelut ovat seurakunnassa käynnissä hyvää vauhtia. Kylväjän kanssa yhteistyötä on tehty syksystä asti ja vielä viimeistellään käytännönjärjestelyjen yksityiskohtia mutta aikalailla valmista alkaa olla suunnitelmien osalta. Odotamme teitä tänne jo vieraiksemme, olette lämpimästi tervetulleita!

Seurakunnassamme on jäseniä noin 22 000 ja työntekijöitä seurakunnan palveluksessa on noin 70. Kirkkoherrana toimii Pekka Valkeapää. Jumalanpalveluksia vietetään Vihdin kirkossa, Nummelan seurakuntakeskuksessa ja Vihtijärven kappelissa. Itsenäisenä seurakuntana Vihdillä on yli 500-vuotinen historia.

Vihti on erikoinen yhdistelmä perinteistä maalaismaisemaa, kauniita luontokohteita ja pääkaupunkiseudun nukkumalähiötä. Kunnassa asuu yli 27 000 asukasta, joista suuri osa käy töissä pääkaupunkiseudulla.


Vihdissä on 104 järveä ja lampea, rantaviivaa on yli 260km, ja paikkakunta onkin monien mökkiläisten kesänviettopaikka. Vihdissä on monia aktiivisia kyliä. Suurin taajama on Nummela (12 000 asukasta) ja toiseksi suurin on kirkonkylä (3700 asukasta). Lähetyksen kesäpäivät järjestetään kirkonkylässä Pappilanpellon koululla sekä Vihdin kirkossa.

Lisätietoja:
www.vihdinseurakunta.fi, www.vihti.fi, www.kirkonkyla.fi

Ei kommentteja: