Lähetyksen kesäpäivät 15.-17.6.2018 Raahessa #Syvemmälle

15.-17.6.2018 Kylväjän ja Suomen Raamattuopiston yhdessä järjestämät Lähetyksen kesäpäivät Kauniaisissa.

Täältä löytyvät edellistenkin kesäpäivien postaukset.

tiistai 10. kesäkuuta 2008

Kiitolliset varpaat

Käsittääkseni kesäpäiville osallistui melkoinen joukko ensikertalaisia, ja kuinka ollakaan, kuulun itsekin näihin. Kesäjuhlilla on yleisesti ottaen taipumus kuulua kesän kohokohtiin, mutta syystä tai toisesta en ole koskaan aikaisemmin osallistunut Kylväjän kesäpirskeisiin. Sittemmin olen siis kuitenkin tehnyt parannuksen asian suhteen, ja yleissivistyksessäni ollut kesäpäivien kokoinen aukko on paikattu, hyvä minä! Ensikokemus päivistä oli melko hektinen, mutta kannattipa lähteä. Vastasin talkoolaisten työvuoroista, joten minua voi tulla halutessaan tulla vaikkapa puraisemaan nenästä, jos tunsi itsensä tyytymättömäksi työvuoroihinsa tai muuhun vastaavaan, sillä tällaisessa organisoinnissa olen vielä toistaiseksi ollut melko lailla amatööri. Mutta tästä kokemuksesta eteenpäin olenkin varmasti jo paljon viisaampi! Suuri kiitos kaikille talkoolaisille, olitte loistavia!

Itse sain olla mukana ainakin infossa, lipunmyynnissä, keittiössä, kahvilassa, muksulassa ja jurtassakin pääsin istuskelemaan joitakin aikoja tuuraajana. Itse ohjelmaan en ehtinyt osallistua juuri muuta kuin perjantaina ehtoollisen ja sunnuntaina jumalanpalveluksenpuolikkaan ajan, mutta täytyy sanoa, että jo pelkkä sunnuntaiaamun messun vastausmusiikki, Amazing grace mahtavaäänisten miesten laulamana, olisi riittänyt siihen, että olisin lähtenyt kesäpäiviltä onnellinen virnistys naamallani. Ja kuulemani mukaan muukin ohjelma oli varsin laadukasta.

Kryptan ja infotilan väliset portaat tulivat siinä määrin tutuiksi, että loppupäivästä jalkapohjat olivat jo aika lailla "ah ja voi" -tunnelmissa. Mutta tyytyväisinä kuin mitkä! Sunnuntaina loppujärjestelyiden ja kirkolta lähdön jälkeen kävin ostamassa jätskin ja totesin, että kivaa oli.

5 kommenttia:

Kylväjän Kirsi kirjoitti...

Toivottavasti kukaan ei sinua puraise nenästä, Pauliina.
Kaunis kiitos ystävällisestä ja hienosta panoksesta sinulle. Olet loistava teologiharjoittelija. Sait myös huomata mitä ilmeisimmin, että koordinaattori paikkaa sitten ne aukot, joita listaan jää. Saapahan nähdä, koska saat univelat kuitatuksi ;)

Pauliina kirjoitti...

Kiitos Kirsi kauniista sanoista ja kannustuksesta! Lämmittää vanhan mieltä... ;) Joo, huomattua tuli, että paikkailuhommia riitti, mutta se johtui kyllä ihan pelkästään omista lukuisista mokista, kun unohdin asioista informoida ja muutenkin takkusi välillä vähän tuo aivotoiminta. Mutta tyhmyyksistä oppii ja niin edelleen, ja niistä huolimatta maailma on pystyssä edelleenkin. :) Ja univelkoja ei mulla ole ollut enää pitkään aikaan, vaan ihan täysissä sielun ja ruumiin voimissa sitä tässä yritetään porskuttaa!

Erkki kirjoitti...

Täytyy kyllä päivistä vastaavana todeta, että ihaillen katselin Pauliinan työpanosta. Siinä oli sellaista alttiutta ja sitoutuneisuutta, jota ei kovinkaan usein näe. Mahdolliset moka (niistäkin näytään tuossa kirjoitettavan, itse en oikein tiedä mitkä) todistavat vain edellistä. Tekevälle sattuu. Tekemätön ei tee mokiakaan, mutta eipä asiat etenekään - ja iso aukko olisi ilman Pauliinan panosta ollut.

LL kirjoitti...

Olipa mukavaa taas olla yhdessä ja nähdä uusia työmuurahaisia -mm sinut Pauliina.Kiitos koko Kylväjän perheelle ja ennen kaikkea itse Kylväjälle!

Pauliina kirjoitti...

Voi että sentään, kiitos Eki, se oli paljon ja kauniisti sanottu! Ilo on ollut olla mukana yhtenä palana tässä kokonaisuudessa. Kiitos myös sinulle ll!