Lähetyksen kesäpäivät 15.-17.6.2018 Raahessa #Syvemmälle

15.-17.6.2018 Kylväjän ja Suomen Raamattuopiston yhdessä järjestämät Lähetyksen kesäpäivät Kauniaisissa.

Täältä löytyvät edellistenkin kesäpäivien postaukset.

sunnuntai 8. kesäkuuta 2008

Elävän veden virta pulppuaa Mongoliassa


Kylväjä menee sinne, missä on vähän, tai ei lainkaan kristittyjä. Suurin osa maailman lähetystyöntekijöistä on alueilla, joissa maailman muutkin kristityt ovat.
Herkän kosketuksen tästä saimme, kun Chuluunbaatar Batchimeg kertoi, että hän on kiitollinen Jumalalle niistä ihmisistä, jotka ovat tulleet, ja että he ovat kertoneet Jumalasta. Hänen oma seurakuntansa, Rakkauden sanoma -seurakunta, on vasta viisivuotias. Nuoresta iästään huolimatta Rakkauden sanoma -seurakunta on lähetystyötä tekevä seurakunta: sillä on jo pikkusisko, sisarseurakunta Ulan Ulassa. Tuossa seurakunnassa työskentelee Chuluunbaatarin mies.
Mongoliassa on kuultu evankeliumi Jeesuksesta vasta noin 20 vuotta sitten; raamatunkäännös nykymongoliaksi valmistui nelisen vuotta sitten. Kännöstyössä oli mukana Marja-Kaarina Marttila.

2 kommenttia:

mikko louhivuori kirjoitti...

ihmeellistä "älkää halveksiko pienten alkujen päivää"

Myllyniemi KYLVÄJÄSTÄ kirjoitti...

Mikko, siinä Sakarjan kirjan kohdassa on syvällinen viisaus.
Mongoliassa olemme saaneet nähdä herätyksen ajan. Olen juuri tänään lukenut suurennuslasi kädessä :) Kylväjä-vertausta ja pohdiskellut, millaiseen maaperään lopulta Jumalan sanan siemen on pudonnut työssämme.
Etiopiassa vallankumouksen jälkeinen vainon aika koetteli kristittyjä ja sai aikaan uskossa kasvamista. Saamme rukoilla Mongolian kristittyjen puolesta, että Jumalan sanan siemen tosiaan tuottaa pysyvää kasvua.